Open Sans is een vriendelijk lettertype met open letters. Het ziet er op mobiele apparaten net zo goed uit als op een desktopcomputer.

Contact Front werd in eerste instantie in 2010 tot leven geroepen als een blog betreffende de hedendaags bewapening en materiaal in gebruik bij Defensie. Naast het aanbieden van deze informatie werd er ook aandacht besteed aan nieuwste trends binnen het segment van tactisch materiaal en gadgets. Regelmatig werden er ook groepsaankopen georganiseerd en werden er ook eige ontwerpen aangeboden zoals IR patchen, IFAK's en uitbreidingsmodules voor de bestaande ABL loadbearingvest.

Halfweg 2015 werd beslist om over te stappen naar Facebook om zo een groter doelpubliek te bereiken. Sindsdien zijn de reacties op de aangeboden informatie betreffende TCCC, projecten, tips & tricks, ... overweldigend geweest.

Ondertussen zijn we met een groep éénsgezinden, met verschillende achtergronden binnen Defensie en veiligheidsdiensten, samengekomen en de beslissing genomen om een stap voorwaarts te maken met Contact Front en onze activiteiten uit te breiden naar cursussen Tactical First Aid, vuurwapenhandelingen, 

Deze website, facebookpagina en de verschillende cursussen zijn het resultaat van de inspanningen als team om onze kennis en vaardigheden, ondersteund met het juiste materiaal, aan een breder publiek voor te stellen en hun in staat stellen zo efficient mogelijk te handelen in een ontwrichte situatie.

 

CONCEPT

KNOWLEDGE - SKILLS - GEAR

 

"KENNIS, VAARDIGHEDEN EN UITRUSTING ZIJN DRIE HOEKSTENEN OM ADEQUAAT TE REAGEREN ONDER STRESS"

 

CONTACT FRONT VERSTREKT ZIJN KLANTEN MET EEN VOLLEDIG SPECTRUM AAN DIENSTEN MET BETREKKING TOT HET TACTISCH EN TACTISCH/MEDISCHE ASPECT.

 

DEZE DIENSTEN, GAANDE VAN RAADGEVING, HET LEVEREN VAN UITRUSTING EN HET VOORZIEN VAN CURSUSSEN / WORKSHOPS, ZIJN SPECIFIEK AANGEPAST VOOR PARTICULIEREN EN PROFESSIONELEN.

CONTACT FRONT KENNIS

De Contact Front cursussen zijn geborgd door de 'in house" kennis binnen verschillende domeinen, zodat u als klant steeds met de meest actuele informatie voorzien wordt.

CONTACT FRONT VAARDIGHEDEN

Ben je nu burger, politieagent, jager, veiligheidsagent, .... Contact Front kan u een aantal vaardigheden aanleren die het verschil kunnen maken tijdens een ontwrichte situatie.

CONTACT FRONT UITRUSTING

Contact Front streeft er naar om zijn klanten, top kwaliteit, uitrusting te leveren aan onklopbare prijzen.

"Under pressure, don’t rise to the occasion, but sink to the level of your training" 

 

Ben jij voorbereid?

CONTACT FRONT kan u voorzien van kennis, vaardigheden en uitrusting. 
De MINDSET dient u zelf te voorzien.

ABOUT

 
 

Contact Front has developed a solid professional network of national and international partners in different countries worldwide.

my-shop-logo-1485813345.jpg
Logo_level4.png